ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

La resposta més maleducada que es pot donar al convidat d'una boda

Una usuària ho explicava en un fòrum d'Internet

La convidada va quedar de pedra. Foto: Arxiu

 

La usuària Puzzledandpissedoff explicava en un fòrum d'Internet la situació vergonyant que va passar fa uns dies, després d'haver assistit a un casament d'una parella coneguda seva. Els regals del casament eren diners i la dona va donar-los un xec de 100 dòlars, uns 130 euros. La sorpresa d'aquesta usuària va ser quan va rebre un correu electrònic qualificant d'insuficient la quantitat rebuda.

 

 

El post de la dona al fòrum deia: "Anit em va arribar un mail que comentava com de contents estaven per com de generós havia estat tothom amb els regals de casament. I després deia: 'Ens va sorprendre molt que la teva aportació no es correspongués massa amb l'efusivitat dels teus bons desitjos en el nostre gran dia. En vista de la teva posició, si volguessis enviar-nos alguna compensació, la rebríem amb gratitud". La referència a la seva posició correspon a una herència rebuda recentment.

 

La convidada, jubilada, va quedar de pedra després de rebre el correu i molts usuaris ja li han respost donant-li suport i amb indignació cap al matrimoni. La dona ha respost amb un: 'Imagino que es deu tractar d'un error, oi?'

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris