La seva esposa i el seu amant el dormen i l’acaben matant

S’havien reunit els tres després de molt de temps

Imatge de la parella casada. | Cedida.

Tal com explica Upsocl, ho hem vist en pel·lícules i telenovel·les que la infidelitat mata. Y no solament en la ficció, sinó que també en la realitat. Aquest és el cas del britànic d’origen indi anomenat Sukhjit Singh, de 34 anys, que va ser tristament assassinat a mans de la seva dona i el seu amant, que també era el seu millor amic.

Singh, un devot creient de la religió sikhisme, i pare de dos fills, es trobava a l’Índia visitants a la seva mare. Semblaven ser unes vacances tranquil·les per a ell i els seus petits fills de sis i nou anys, respectivament. Per a ell, també era una bona oportunitat d’estar amb el seu amic de la infància, Gurpreet Miththu. Aquest era el seu gran amic i no el veia des de feia molt, ja que Sukhjit havia marxat a viure a Derby, Anglaterra. Però no tot era feliç a la vida de Sukhjit, ja que estava casat amb la seva esposa anomenada Ramandeep Kaur Mann, que l’insistia constantment amb divorciar-se, fet que per la seva religió era inacceptable.

Kaur Mann també va viatjar amb el seu espòs a l’Índia, tot i que en realitat, no ho va fer per ell, sinó que ella solament volia estar amb el seu amant, que era el millor amic del seu marit, Gurpreet. Pensant en la forma d’estar junts l’esposa i el seu amant, no van trobar res millor que pensar un pla senzill per eliminar a l’espòs, matar-lo. La idea que tenien era fàcil, l’amant havia comprat uns poderosos somnífers que després l’esposa s’encarregaria d’introduir-li al seu marit mentre aquest dormia. Un pla, que no va sortir com  s’esperava.

Aproximadament a les deu del matí, la dona va trucar al seu amant suposant que el seu marit encara estava viu. L’amant va arribar ràpid, portant un ganivet carnisser amb ell, a més d’un martell. L’amant va començar a colpejar al seu millor amic amb el martell, però al veure que aquest encara no moria, va decidir tallar-li la gola amb el ganivet. Mentre, l’esposa asfixiava amb el coixí al pobre home. La part més trista de totes arriba al final. Els dos fills d’aquesta parella estaven dormint juntament amb el seu pare en el moment que va ser assassinat per la seva pròpia mare i el seu amant. Aquests nens es van convertir d’aquesta forma en els únics testimonis d’aquest horrible crim.

Imatge de l'amant. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari