La seva mare el va abandonar quan era un bebè i ara ell li canta això a la televisió

Campbell va ser adoptat per una parella homosexual

Campbell, en la seva actuació televisiva. | Nolocreo

 

Amb 14 anys d'edat, el jove Campbell va participar al programa «America's Got Talent». Però més enllà de les seves qualitats artístiques, Campbell va sorprendre al jurat i al públic per la seva gran maduresa a tan jove edat.

Campbell va ser abandonat per la seva mare quan era un nadó. Era el seu quart fill i tenia molts problemes econòmics que li haurien impedit tenir cura adequadament al nounat. Campbell va ser adoptat per una parella d'homes, amb els quals va viure feliç durant la seva infantesa. A més, va ser educat sent conscient que era adoptat i era coneixedor de la seva història i de l'abandó de la seva mare.

Però Campbell va sorprendre tothom: no guardava ni una mica de rancor a la seva mare biològica. Per contra, entenia la seva decisió i l'hi agraïa, ja que així li ho havien inculcat els seus pares adoptius. Arribat el moment de la participació a «America's Got Talent», Campbell va voler aprofitar per llançar unes delicioses paraules d'obertura sentimental i d'amor cap a la seva mare.

La seva actuació va ser entendridora, i les seves paraules emocionaven. Campbell espera poder conèixer la seva mare pròximament. «He mort tots els dies esperant-te, amor, no tinguis por, t'he estimat durant mil anys. Et seguiré estimant mil anys més», deia part de la lletra.

Aquest és el moment de l'actuació:


Comentaris

envia el comentari