rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La solució definitiva i natural als punts negres

No us perdeu aquest remei casolà!

Digues adéu als punts negres. Foto: Flickr

 

Qui no ha patit mai els grans i els famosos punts negres? Es tracta d'una substància oliosa que apareix en el nostre nas i front. Un cop acumulat es trona sòlid i obstrueix els porus. Com sempre, els experts recomanen no explotar-los, ja que fent això empenyem els bacteris més profundament a la pell. El portal Rolloid ens proposa una alternativa molt més sana i eficaç.

 

Per dur-la a terme, caldran els següents ingredients: Una cullerada de sal marina, mitja cullerada de suc de llimona i una cullerada d'aigua. Posarem la sal en un bol petit i afegirem l'agua. Just després el suc de llimona i ho remenarem tot a la vegada.

 

A partir d'aquí hem de fer massatges amb la barreja a l'àrea afectada. Ens posarem el producte a la punta dels dits i els mourem de manera circular. Tres minuts després, ens esbandim la cara amb aigua tèbia. Ja ho tenim!

 

Aquest remei funciona gràcies a l'efecte antibacterià de la sal, que ajuda a obrir els porus i eliminar les impureses. L'acidesa de la llimona va bé contra els gèrmens a part de blanquejar la pell.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris