Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

👉 El Tribunal Constitucional tomba els recursos d'empara de Rull i Turull

La solució màgica pels constipats

Es tracta del tractament del mitjó mullat

El tractament dels mitjons mullats té molts beneficis. Foto: Cedida

 

Arriba una època de l'any on els canvis de temps són constants, un dia fa fred i el següent podries anar amb pantalons curts i xancletes. Aquests contrastos, sovint, provoquen constipats, grips, febres, mocs o mals de gola. La solució és ben fàcil: beure molta aigua, descansar bé i preparar el tractament del mitjó mullat. Dit així pot semblar una bogeria, però hi ha molta gent que el fa servir i els resultants són sorprenents. Tot el que es necessita són uns mitjons de cotó i llana i aigua.

 

Amb aquest tractament, pots anar a dormir tranquil·lament que el teu cos treballarà per tu. Quan els peus, mullats, es refreden, els vasos sanguinis es contreuen i comencen a enviar nutrients als òrgans i teixits. Aquests són necessaris per combatre la majoria d'infeccions i per estimular la circulació. Poc després, els peus reaccionen i s'escalfen de nou, i els vasos es dilaten i ajuden a eliminar toxines. Com explica el web paraloscuriosos, aquest contrast de temperatura fa que el sistema immunològic estigui actiu i ajuda a reduir els efectes del constipat.

 

Per dur a terme el tractament, just abans d'anar a dormir s'han de posar els peus en aigua calenta durant tres minuts. Després, s'han de mullar els mitjons amb aigua freda i, seguidament, posar-se'ls. Finalment, cal posar-se uns mitjons de llana gruixuts. D'aquesta manera pots dormir tranquil i esperar que aquest truc t'ajudi a superar el molest constipat.