rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La solució màgica pels constipats

Es tracta del tractament del mitjó mullat

El tractament dels mitjons mullats té molts beneficis. Foto: Cedida

 

Arriba una època de l'any on els canvis de temps són constants, un dia fa fred i el següent podries anar amb pantalons curts i xancletes. Aquests contrastos, sovint, provoquen constipats, grips, febres, mocs o mals de gola. La solució és ben fàcil: beure molta aigua, descansar bé i preparar el tractament del mitjó mullat. Dit així pot semblar una bogeria, però hi ha molta gent que el fa servir i els resultants són sorprenents. Tot el que es necessita són uns mitjons de cotó i llana i aigua.

 

Amb aquest tractament, pots anar a dormir tranquil·lament que el teu cos treballarà per tu. Quan els peus, mullats, es refreden, els vasos sanguinis es contreuen i comencen a enviar nutrients als òrgans i teixits. Aquests són necessaris per combatre la majoria d'infeccions i per estimular la circulació. Poc després, els peus reaccionen i s'escalfen de nou, i els vasos es dilaten i ajuden a eliminar toxines. Com explica el web paraloscuriosos, aquest contrast de temperatura fa que el sistema immunològic estigui actiu i ajuda a reduir els efectes del constipat.

 

Per dur a terme el tractament, just abans d'anar a dormir s'han de posar els peus en aigua calenta durant tres minuts. Després, s'han de mullar els mitjons amb aigua freda i, seguidament, posar-se'ls. Finalment, cal posar-se uns mitjons de llana gruixuts. D'aquesta manera pots dormir tranquil i esperar que aquest truc t'ajudi a superar el molest constipat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris