La tendra abraçada d'aquests germans després d'onze dies d'haver nascut

Després de publicar la bonica imatge els pares van anunciar a les poques hores que un dels petits havia mort

Ningú pot negar que aquesta és una imatge més que tendra, però tristament un dels dos bessons està lluitant per la seva vida al moment de la imatge. Els protagonistes són Mason i Hawk Buchmeyer i aquesta és la primera vegada que es retroben després d'onze dies d'haver sortit del ventre de la seva mare.

Segons explica lifenews, poc després de posar-los junts es van aferrar l'un a l'altre i es van fer una abraçada. La més que bonica estampa té un trist final i és que Hawk va néixer amb una terrible patologia que, en alguns casos, pot resultar letal. Després de publicar la bonica imatge i que es fes viral els pares van anunciar a les poques hores que el petit no havia superat la malaltia. 

«Els nostres cors estan tristos aquest matí perquè el nostre petit i dolç homenet ha estat cridat a casa per estar amb Jesús. Se'n anar amb molta pau i sabem que ell ja no està sofrint. Per favor, dóna'ns una mica de temps per plorar i tractar de començar el procés de recuperació», van assegurar en Facebook. 

La malaltia que patia el petit provoca el desenvolupament anormal del diafragma i dels pulmons i requereix de cirurgia. La tendra imatge que ha commogut les xarxes va tenir lloc després que una de les infermeres de l'Hospital Shands de Gainesville, a Florida (EUA), suggerís a la mare dels petits col·locar a Mason, que estava molt inquiet, damunt de Hawk i va funcionar.


Comentaris

envia el comentari