rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La terrible història d'un simi que ha viscut tancat en un forat 25 anys de la seva vida

El va salvar la Fundació d'Amics de la Vida Salvatge de Tailàndia (WFFT)
Imatge del simi al forat | Cedida.

 

La crueltat cap als animals per part d'algunes persones sembla que no pugui tenir fi. Aquest és el cas de Joe, un simi que s'ha passat els seus 25 anys de vida tancat en el que han batejat com a «forat de l'infern».

 

Tal com explica el portal cuantodanio, un equip de salvament de la Fundació d'Amics de la Vida Salvatge de Tailàndia (WFFT) va arribar a ell gràcies a una pista anònima a través del correu electrònic. En la nota asseguraven haver trobat a un simi en un «fosc i brut forat» a la ciutat de Bangkok. En arribar allí es van trobar amb l'home que els havia donat la informació, i aquest els va portar a través d'una zona molt bruta on es van trobar amb el simi que els mirava aterrit darrere d'una malla de filferro.

 

L'animal no es podia ni aixecar al forat. | Cedida.

 

Segons han pogut saber, el mico portava allí uns 25 anys, entre un petit espai entre dues cases. Van arribar a saber que el seu últim amo l'havia abandonat perquè no va poder pagar la comissió dels zoològics locals l'any 1991 quan va ser deixat a la seva sort en el forat.

 

Finalment però l'animal ha tingut un final feliç. L'associació ho va treure i va batejar com Joe i amb ells passarà els últims anys de la seva vida (l'esperança d'aquests animals es troba en 35 anys). Encara que viu en un lloc millor, els seus músculs estaven gairebé atrofiats perquè no li arribaven els rajos del sol i ha sobreviscut ha estat gràcies al fet que la gent que passava per aquí de tant en tant li deixava menjar o aigua. Els seus músculs estan en mal estat, no pot enfilar i amb prou feines poden suportar el seu pes. A poc a poc recuperarà la seva força gràcies a l'amor dels seus cuidadors i de les bananes.

 

L'animal està a les mans dels cuidadors. | Cedida.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris