TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

La terrible història d'Ángela, la nena que han trobat morta en una maleta

Ningú no la va reclamar després de 13 mesos a la funerària

La imatge que s'ha difós de la menor. Foto: La Información

 

La d'Ángela és una terrible història que ha consternat Mèxic. Es tracta d'una nena de 2 anys que va ser trobada morta a l'interior d'una maleta a Naucalpan, en aquest país centreamericà. El cos de la nena va aparèixer amb signes de violència i després d'haver estat violada, segons asseguren fonts policials. Tot plegat va passar fa més d'un any, el 23 de març de 2015, i ja han passat 13 mesos.

 

En tot aquest temps, ningú no ha reclamat el cos de la nena ni s'ha trobat cap familiar per tal d'esbrinar el seu origen i les possibles causes d'aquests escabrosos fets. Després de tot aquest temps, la nena era enterrada tot just fa uns dies a un cementiri de la localitat, en la solitud, atès que no s'ha pogut localitzar ningú del seu entorn.

 

La història ha commocionat Mèxic, tot i que la policia i els forenses han lluitat per esbrinar qui era. Tenia el cabell castany, vestia una dessuadora vermella, gorro, polseres, tenia un nas ample i els ulls marrons. Ni aquests trets ni la fotografia han permès trobar d'on venia una nena que, més d'un any més tard, ja està enterrada. Ho ha explicat La Información.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris