rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La terrible història d'Ángela, la nena que han trobat morta en una maleta

Ningú no la va reclamar després de 13 mesos a la funerària

La imatge que s'ha difós de la menor. Foto: La Información

 

La d'Ángela és una terrible història que ha consternat Mèxic. Es tracta d'una nena de 2 anys que va ser trobada morta a l'interior d'una maleta a Naucalpan, en aquest país centreamericà. El cos de la nena va aparèixer amb signes de violència i després d'haver estat violada, segons asseguren fonts policials. Tot plegat va passar fa més d'un any, el 23 de març de 2015, i ja han passat 13 mesos.

 

En tot aquest temps, ningú no ha reclamat el cos de la nena ni s'ha trobat cap familiar per tal d'esbrinar el seu origen i les possibles causes d'aquests escabrosos fets. Després de tot aquest temps, la nena era enterrada tot just fa uns dies a un cementiri de la localitat, en la solitud, atès que no s'ha pogut localitzar ningú del seu entorn.

 

La història ha commocionat Mèxic, tot i que la policia i els forenses han lluitat per esbrinar qui era. Tenia el cabell castany, vestia una dessuadora vermella, gorro, polseres, tenia un nas ample i els ulls marrons. Ni aquests trets ni la fotografia han permès trobar d'on venia una nena que, més d'un any més tard, ja està enterrada. Ho ha explicat La Información.