VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

La terrible sorpresa de la pizza

Es van trobar un condó usat

La sorpresa a la pizza era un condó usat. Foto: Facebook

 

Fa uns dies, Charlene Quirk va demanar un parell de pizzes a la pizzeria on comprava sempre des de feia 14 anys. El menjar va arribar a casa seva en unes bosses tèrmiques per mantenir la temperatura dels encàrrecs. Quan van posar les pizzes damunt la taula i se les van començar a menjar, van trobar un ingredient sorprenent en una pizza, i no, no era pinya. Van trobar un preservatiu usat sota una de les caixes.

 

 

Quirk va trucar a l'amo del restaurant per informar del que havia passat i aquest li va contestar d'una manera molt hostil. La noia va explicar que «em va prohibir tornar a demanar menjar al seu restaurant. Em va dir que em fotés i que m'ho quedés i el fes servir». Venient la inoperància del restaurant, va decidir compartir a Facebook les imatges de la sorpresa i amb un text que s'ha fet viral en molt poc temps:

 

«Vull compartir amb vosaltres la meva experiència amb el repartiment de pizzes Soprano 's ahir a la nit. Demano disculpes per les imatges tan gràfiques, però crec que és important que sigueu conscients de la fastigosa situació. La nostra pizza ens va arribar dins d'una bossa de transport tèrmica. Obrim la comanda sobre la taula del menjador i després del sopar ens fixem en un condó usat sobre la taula on havíem posat les caixes. Disgustats, cridem a la botiga per informar-los que el condó havia de procedir de l'interior de la botiga (perquè estava a la bossa tèrmica, no podia venir del cotxe que va transportar les pizzes). El (nou) amo, Armand, va ser immediatament hostil. Em va prohibir tornar a demanar al seu restaurant. Em va dir que em fotés i que m'ho quedés i L'UTILITZÉS. Per ser sincera, em va donar més fàstic la seva misogínia que el preservatiu usat. Vaig enviar les imatges a Middlesex Health Unit perquè em va dir que li importava una merda. He demanat pizza a Soprano 's un parell de vegades al mes durant aproximadament 14 anys. Estic impactada. No es mereix els meus diners, i no es mereix el vostre tampoc.»

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris