ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

La tragèdia del jove que va morir al seu propi comiat de solter

Els fets van passar a Gijón

L'Hotel Begoña de Gijón, on van tenir lloc els fets.

 

La tragèdia es va produir aquest diumenge a primera hora del matí. Un grup d'amics celebrava, per sorpresa del nuvi, el comiat de solter de Fernando Villayandre Pérez, un jove madrileny de 34 anys que s'havia de casar el proper mes de juny. La nit va transcórrer en un ambient festiu i de diversió,  a la ciutat de Gijón, en una festa organitzada pel germà del jove i on no va faltar cap amic de la víctima.

 

El nuvi i les seves amistats van anar de festa per la ciutat, amb el principal protagonista vestit de medieval. L'ambient va ser de joia i eufòria en tot moment i, passades les sis del matí, es van retirar a l'Hotel Begoña on s'allotjaven. Va ser cap a les 8.00 hores que Villayande es va precipitar a través de la finestra de la seva habitació, en què s'havia tancat amb el passador, va impactar contra el terra i va morir.

 

La policia va comunicar la notícia als amics que eren al mateix hotel i la duresa de la situació els va frapar. El seu germà, que havia organitzat el comiat de solter, va haver de ser atès per una greu crisi d'ansietat. Segons els amics, res no feia presagiar el tràgic desenllaç i la policia, però, no descarta cap hipòtesi.

Comentaris