rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Universitat de Califòrnia explica en un estudi que els solters viuen millor i són més feliços

L'estudi s'ha realitzat sobre més de 800 estudis realitzats durant els darrers 30 anys
Segons els darrers estudis, compartir tota la vida amb una sola persona pot ser perjudicial | Cedida
 

 

La Universitat de Califòrnia, i més concretament una de les seves investigadores, Bella DePaulo, ha publicat un estudi on s'hi ha analitzat més de 800 investigacions dels darrers 30 anys, per arribar a la conclusió que les persones solteres tenen més sentit de l'autodeterminació i més possibilitats de desenvolupar-se contínuament com a persones, posant en dubte la teoria internacional que el matrimoni fa que les persones visquin més, siguin més feliços i siguin més sanes, segons explica LaVanguardia. La investigadora va explicar els resultats de l'estudi durant la convenció anual de l'Associació Estatunidenca de Psicología.

 

«Un dels estudis de persones que portaven solteres tota la vida ha demostrat que l'autosuficiència els hi es profitosa: com més en tenien, menys probabilitats tenien de patir emocions negatives. Les persones casades experimentaven tot el contrari» segons explica la investigadora, que a més a més, afegeix que «les raons per triar la solteria rarament es reconeixen, ja que moltes vegades se les discrimina i són víctimes de prejudicis que la gent utilitza contra ells a manera d'argument».

 

De moment, els estudis acadèmics no afirmen que el matrimoni comporti una vida feliç, sana i llarga, i segons Bella DePaulo, no hi ha raons per arriscar-se, ja que «els científics actualment estudien els riscos d'invertir tota la vida amb una sola persona, arribant a la conclusió que a la vida les relacions de veritat no poden limitar-se al nexe de parella o als vincles entre pares i fills».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris