La vital importància de col·locar bé les cadires de seguretat als cotxes

Us expliquem la història de la Kyle

Amb l'estiu, arriben les grans operacions de sortida de vehicles de les grans ciutats del nostre país. Avui, s volem explicar la història de la Kyle Barret, una mare de Tacoma, Washington, que ha volgut donar detalls de la seva experiència perquè tots els pares se n'adonin de la importància d'instal·lar de forma correcta el seient o cadira del teu fill al cotxe.

Així va quedar la cadireta. Foto: cedida.

La Kyle portava el seu fill de 5 anys a l'escola acompanyada del Hunter, l'altre fill de només 2 anys. Estava assegut en el seu seient de seguretat a la part posterior del cotxe. El cotxe, però, va topar amb un tros de gel que va fer que llisqués per la carretera. La Kyle va evitar xocar amb un altre cotxe, però va acabar embestint un arbre, just pel costat on hi havia el menut Hunter.

Per sort, tenia nstal·lat el seient de forma correcta perquè va ser el que va salvar la vida del seu fill malgrat els danys del vehicle. «Dir que el nostre seient per al cotxe va fer el seu treball és poc! Veure el seient del cotxe d'aquesta manera, em fa tremolar. Està doblat, tort, destrossat de totes les maneres possibles però tinc al meu nadó amb mi i això és tot el que importa. Gràcies a les tecnologies que hi ha actualment i als tècnics i tot el que feu perquè gràcies a vosaltres, fa uns mesos un tècnic em va ajudar a col·locar de manera correcta el seient i, gràcies a això, tinc al meu fill».

Posar-lo així, costa 100 euros, però això va salvar la vida del seu fill. És per això que ho ha volgut compartir, amb l'esperança que altres pares vegin el que ha passat i comprin cadires de bona qualitat i les col·loquin de forma correcta per mantenir els seus fills fora de perill.

La cadireta fora el cotxe. Foto: cedida.


Comentaris

envia el comentari