TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

L'actor Chris Hemsworth, a punt de morir a l'Himalaia amb Elsa Pataky i Jesús Calleja

Es trobaven gravant un capítol del programa "Planeta Calleja"

Una imatge de la gravació a l'Himalaia. Foto: cedida.

 

L'actor Chris Hemsworth, parella d'Elsa Pataky, ha explicat en una entrevista que va estar a punt de morir quan gravava un dels programes de l'espai televisiu "Planeta Calleja", on hi va participar amb la seva dona, Elsa Pataky. L'actor de pel·lícules com Thor, va patir mal d'altura a l'Himalaia quan van passar de 2.000 metres a 3.000 i ha assegurat que va començar a perdre la raó: "Actuava de manera irracional".

 

Hemsworth va començar a preguntar a Pataky què coi hi feien allà i la cosa encara va anar a pitjor quan van arribar als 4.000 metres: "Feia una temperatura de menys 30 graus fora de la tenda. Una nit, la meva respiració anava cada cop a pitjor, parlava com si Darth Vader hagués conegut el "Pato Lucas"", va explicar en un programa de televisió fent broma.

 

Va ser llavors quan Elsa Pataky va demanar ajuda a les persones que els acompanyaven durant el programa, que van reaccionar de manera immediata. "Em van injectar diverses coses per ajustar el meu oxigen i vaig baixar ràpidament la muntanya durant 8 hores. Pel que sembla, vaig tenir una manca d'oxigen als pulmons. L'endemà podria haver estat en el cervell i després... Bona nit. No estaria assegut aquí", va explicar l'actor a durant l'entrevista.

 

El capítol que va gravar a l'Himalaia forma part de la propera temporada del programa "Planeta Calleja", que encara no s'ha estrenat.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris