L'advertència d'uns pares després de trobar-se amb aquest problema amb el seu nadó

S'ha convertit en viral

El peu de la petita Foto: Facebook

El cas de la Molly ha servit d'alerta per a molts pares. Es tracta d'un nadó de pocs mesos, però que fa uns dies va començar a plorar i cridar. Al principi, no estaven preocupats, però poc després, van començar a espantar-se. En tocar-, van sentir que estava calent i van decidir llevar-li els mitjons. Llavors es van adonar d'una cosa horrible:

  

«Aquesta tarda vaig tenior un petit ensurt amb la Molly. El que li va passar era una cosa que jo desconeixia, però aparentment no del tot infreqüent. Per això vaig decidir compartir-lo amb altres pares del món.

  

Estava dinant amb la família i la Molly estava malhumorada i xisclava ... res fora del comú. No obstant això, en estar cada vegada més tocada, la nena va començar tenir calor, així que en Jess va decidir treure-li els mitjons perquè es refredés una mica. És llavors quan va veure el seu dit gros; la Molly tenia el que s'anomena un "torniquet per cabells". Aquest es produeix quan un bri de cabell (o un fil també), en estar dins d'un mitjó, s'embolica de forma inexplicable voltant d'un dit. Això pot arribar a fer un tall a la pell i tallar la circulació sanguínia. Afortunadament, la Molly té una mare amb superpoders d'emergència que va poder extreure el cabell amb pinces i una lupa en pocs minuts. Aquesta foto va ser presa uns 45 minuts després d'extreure el cabell. Per desgràcia, la fibra de cabell va fer un tall a la pell del voltant del dit gros de la Molly, però podia haver estat molt pitjor si no ho haguéssim vist o si el cabell fora inaccessible.

  

El metge em va dir llavors que sempre havia mirar-li els dits grossos a la nena quan no parés de plorar. Només volia que altres pares i cuidadors de nens ho sabessin».

  


Comentaris

envia el comentari