rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Ajuntament de Vidreres surt vinculat a una pàgina web eròtica a Google

El consistori lamenta la situació, i assegura que presentarà una denúncia
Vidreres, en una imatge publicada a les xarxes | Instagram (@ajvidreres)

 

Tenir una pàgina web i sortir al cercador és essencial per a qualsevol ajuntament català als nostres dies, però per al consistori de Vidreres, les coses són una mica complicades. I és que, si ens posen a buscar la seva pàgina web a Google, podríem acabar visitant, sense adonar-nos, una altra pàgina, de contingut eròtic i sexual.

 

Segons informa el 'Diari de Girona' això passa des de dilluns passat, i és que els usuaris interessats a consultar informació de l'ens municipal a la seva web han descobert que, en el cercador, la primera pàgina que apareix, «Ajuntament de Vidreres», porta directament a una altra, anomenada «100 Momentos», on s'hi anuncien activitats de caràcter eròtic i sexual. 

 

La primera pàgina que surt al buscador no és precisament la web del consistori | Google

 

 

 

Una pàgina web que no té res a veure amb el consistori

Sense adonar-se, molt usuaris han clicat a sobre la primera pàgina que surt, però el que han trobat no ha estat la seu electrònica de l'Ajuntament de Vidreres, ni tampoc el govern obert o els serveis municipals que ofereix el consistori, sinó un espai on s'anuncien «massatges tàntrics, ruletes eròtiques o Sex Valentin», entre molts altres serveis. I no es tracta de cap broma, ni tampoc l'anuncia de carnaval del municipi gironí d'enguany, sinó l'espai web d'un local del barri de Salamanca de Madrid. 

 

Momentos és la pàgina web d'un local madrileny d'ambient liberal | Momentos

 

Es tracta, en definitiva, de l'espai d'un «local d'ambient liberal o swinger», on parelles o solters poden «desenvolupar totes les seves fantasies de la manera més còmoda», tal com es pot llegir a la web. Els serveis que ofereix són molt variats, des d'habitacions fosques, fins a 'jacuzzis', 'glory hole' o habitacions amb llits rodons i miralls al sostre. 

L'Ajuntament presentarà una denúncia

La reacció de l'Ajuntament de Vidreres no s'ha fet esperar, i és que el consistori denuncia que l'empresa en qüestió ha utilitzat les paraules «Ajuntament de Vidreres» com a paraules clau per poder posicionar-se a Google, sense tenir res a veure amb el municipi. «Creiem que no som l'únic ajuntament afectat, i que n'han utilitzat d'altres per posicionar-se», ha assegurat l'alcalde, Jordi Camps. 

 

En aquest sentit, Camps ha avisat que presentaran una denúncia per la utilització il·lícita de l'ens municipal, perquè l'empresa elimini aquesta vinculació. «De moment, els nostres tècnics estan mirant de solucionar-ho», ha assegurat el batlle. L'alcalde ha insistit, a més, que la polèmica pàgina web no té «res a veure amb Vidreres», ni tampoc els interessa estar vinculats a ella pel seu caràcter sexual. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris