ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

L'alt consum de Coca-cola pot provocar efectes devastadors en la fertilitat dels homes

Han descobert que prendre aquesta beguda carbonatada pot afectar els homes baixant de manera considerable la qualitat i quantitat de l'esperma

La Coca-Cola afecta considerablement a la nostra salut. Foto: Cedida.

Els experts ens han alertat moltes vegades del fet que beure Coca-Cola durant anys ens pot causar augment de pes, càries a les dents i adicció al sucre, entre altres. Ara, a més a més, han descobert que prendre aquesta beguda carbonatada pot afectar els homes baixant de manera considerable la qualitat i quantitat de l'esperma. 

Tot i que els professionals de la salut adverteixen dels seus efectes any rere any la societat continua consumint-ne. Segons The Sun, l'Associació Britànica de Begudes Sense Alcohol el 55% de les begudes gasoses venudes el 2014 eren de cola. Si ets un home, hauries de baixar o deixar el consum. Els científics han revelat que beure un litre de Coca-cola al dia pot reduir el nombre d'espermatozoides en un 30%. En un estudi de l'Hospital Universitari de Dinamarca a Copenhaguen, aplicat a 2.554 joves va evidenciar que beure una gran quantitat de llaunes de cola pot produir un efecte dramàtic a 35 milions per mil·lilitre comparat amb els 56 milions per mil·lilitre comparat amb consumidors moderats. Aquests barems són en rangs normals, però si continua decaient el nivell d'espermatozoides, us podeu quedar estèrils.


Comentaris

envia el comentari