L'anunci de Gucci que les autoritats han prohibit

La marca italiana assegura que la mdoel "està prima i tonificada"

L'anunci que han prohibit de Gucci. Foto: cedida.

 

Un anunci de Gucci ha tornat a posar damunt la taula la delicada primesa d'algunes de les models. La seva darrera campanya al Regne Unit acaba de ser prohibida, segons ha informat La Vanguardia per fer servir una model extremadament prima. La imatge va sortir en diversos mitjans de comunicació, com ara el prestigiós diari "The Times", però ja no es podrà veure enlloc més.

 

L'autoritat que regula els anuncis en aquest país ha vetat la publicitat dient que es tracta d'una imatge "irresponsable perquè la noia es veia amb una primesa malaltissa". Tal com es pot llegir en l'informe de l'ASA, consideren que el seu tors i els braços "eren bastant prims i semblaven desproporcionats en comparació amb el cap i la part inferior del cos. A més, el seu posat allarga el seu tors i accentua la cintura de manera que semblava ser molt petita". La seva explicació continua: "També considerem que la seva ombrívola expressió facial i fosc maquillatge, particularment al voltant dels ulls, fa que la seva cara sembli demacrada". I afegeixen que "per aquestes raons, considerem que la model recolzada a la paret semblava ser una imatge de primesa poc saludable i, per tant, considerem que l'anunci és irresponsable".

 

Encara que sembli mentida, Gucci es va defensar assegurant que el vídeo "retrata part d'una festa" i que es dirigeixen a "un públic gran i sofisticat". Per a la marca italiana, "la model està prima i tonificada" i en cap part de l'anunci "es veuen els ossos de les models".Comentaris

envia el comentari