rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

L'arnès que permet a un pare fer feliç al seu fill discapacitat

El petit, amb un trastorn neuromuscular, mostra la seva cara de felicitat al poder gaudir de la sensació de caminar i de jugar amb els seus pares i amics

 

Intentar fer més feliç la vida del teu fill. El vídeo commovedor d'un pare portant a arnès al seu fill amb trastorn neuromuscular que li impedeix desplaçar-se per la seva pròpia voluntat, ens deixa un altre d'aquelles escenes que valen la pena de veure. Amb més de 3 milions i mig de reproduccions a la xarxa social Facebook, el vídeo mostra la cara de felicitat del petit de poder gaudir i compartir una estona de joc i diversió amb els seus pares i amics, deixant una escena totalment inspiradora.

 

El fet de poder posar-se dret i caminar, suposa un nou món per a nens amb paràlisi cerebral o trastorns neuromusculars que els impedeixen realitzar aquestes activitats amb normalitat. En aquest sentit, fa uns anys, Debby Elnatan, una terapeuta musical, va dissenyar un arnès per a pares que permetés ajudar a caminar a aquests nens, inspirat en el seu fill Rotem, amb paràlisi cerebral. L'objectiu d'aquest artefacte era millorar les seves habilitats motores i enfortir els seus músculs, i alhora, permetre que sentís la sensació de caminar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris