rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Ashkey Lively és la noia més odiada dels Estats Units aquesta setmana. T'expliquem per què

Al descobert una de les mentides més vergonyoses dels darrers mesos

L'Ashley en una imatge d'arxiu Foto: cedida.

 

"Fa 17 dies els doctors em van dir que tenia sort si és que arribava al 25 de gener ... Bé, aquí estic 2 dies després. Encara lluitant!". Aquest és un dels missatges que l'Ashley Lively va penjar a les xarxes socials. Llavors era el centre d'atenció dels seus, amics, familiars i veïns del municipi a Tennesse, als Estats Units. Ara bé, aquesta setmana és una de les persones més odiades.

  

  

L'Ashley ha aconseguit 10.000 euros en donacions fent creure que tenia càncer terminal. Per Facebook, anava explicant com progressava i tot el seu entorn es va arribar a creure la mentida. En Dalton Lively compartiu a les xarxes ara fa uns dies: "Fes clic aquí per donar suport a la lluita d'Ashley contra el càncer" "La meva fillastra ha estat diagnosticada de càncer al pàncrees en estat 4. També s'ha escampat cap als nòduls limfàtics i el fetge. Aquest és un càncer molt agressiu. Tot el suport serà benvingut".

  

  

La mentida va durar uns quants mesos, des del gener: "Déu meu, ho estava fent molt bé i em sentia genial, però ara crec que la quimio m'està colpejant fort. Intento amb totes les meves forces de no desanimar.-me.  'Però em sento tan malalta!!! Déu, ajuda'm a superar això. No et puc decebre a tu ni a cap altre".

 

 

 

Missatge al Facebook el 27 de gener passat. Foto: cedida.

 

Sembla impossible que aquesta història sigui certa, però malauradament és així. Tot just a finals de gener deia: "He estat beneïda per viure en una comunitat tan increïble i preocupada. I jo només vull donar les gràcies a tots els que han buscat la manera d'ajudar. El suport i les pregàries signifiquen molt per Dalton i per a mi. A més vull donar-li les gràcies al meu increïble marit per estar al meu costat en tot això. Gràcies per anar a treballar cada dia i continuar mantenint a la família fins i tot amb els problemes que tenim. Els estimo a tots vostès. 'Moltes gràcies!!! ". Com podeu veure, doncs, el marit d'Ashley estava conxorxat amb ella. Ara bé, fa unes setmanes, coneguts de la noia van descobrir l'engany. I ho van fer de la manera més senzilla possible: la parella va penjar imatges a Facebook on sortien de vacances a Florida. La parella s'havia gastat els diners en viatges a la platja i amb un cotxe nou! En aquest vídeo en anglès la podeu veure demanant disculpes.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris