L'assassí de Jacob Wetterling confessa com el segrestar fa 27 anys

Danny Heinrich no complirà condemna per assassinat a canvi de la confessió i d'haver revelat on era el seu cos

Jacob Wetterling va desaparèixer fa 27 anys. | Cedida.

 

Jacob Wetterling, d'onze anys, va desaparèixer l'any 1989 a Minnesota, als Estats Units, després que un home armat i emmascarat se l'endugués mentre anava amb bicicleta amb el seu germà petit i un amic. Ara, 27 anys després, el seu assassí ha confessat el crim i ha conduït la policia fins a trobar les restes del noi. Danny Heinrich, de 53 anys, va confessar el crim després d'haver admès un delicte federal de pornografia infantil, i a canvi de no ser condemnat per l'assassinat de Jacob, com relata The Sun.

Les autoritats van admetre les condicions de Heinrich després de 27 anys sense cap pista sobre el destí del jove Jacob. L'home va declarar al jutjat haver segrestat, violat i assassinat el nen, i davant alguns membres de la família Wetterling, va descriure sense remordiments com va planejar el segrest després de veure Jacob, el seu germà i el seu amic sortir amb bicicleta. Heinrich va esperar que els nens tornessin cap a casa, un cop els va veure, va sortir armat i emmascarat i els va aturar, després d'agafar Jacob va amenaçar els altres dos nens que si no marxaven, els dispararia, i va fer entrar el nen al seu cotxe, va ser en aquell moment que Jacob li va preguntar si havia fet alguna cosa dolenta.

Més tard, Heinrich es va endur Jacob a una zona rural on va abusar d'ell. En acabar, el nen li va preguntar si llavors el portaria a casa, però ell li va respondre que no podia tornar a fer tot el camí fins on vivia, i el noi es va posar a plorar. Heinrich va explicar fredament, que uns moments més tard va sentir un cotxe de policia que passava a prop i es va espantar, i que per això va decidir matar el nen amb un tret al cap. Hores després va tornar fins al lloc per enterrar-lo.

Danny Heinrich va confessar l'assassinat de Jacob. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari