MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Laura Escanes publica una foto despullada en el seu primer dia de lluna de mel i revoluciona les xarxes socials

En la imatge es pot veure la 'influencer' damunt d'una cadira de fusta sense cap tipus roba

 

La parella més ‘instagrammer’, Laura Escanes i Risto Mejide, d'Espanya torna a ser el centre de debat després de l'última publicació d'ella. A la foto que ha compartit a Instagram es pot veure la jove totalment despullada a l'habitació que comparteix al costat del publicista en la seva lluna de mel. A més, no ha volgut deixar ningú fora, per la qual cosa Escanes farà una publicació en els seus 'storys' sobre l'habitació de l'hotel.

 

 

Així, Escanes ha sorprès als seus seguidors penjant una fotografia on està asseguda en una cadira de fusta al costat de la piscina privada de l'habitació del seu hotel a Phuket (Tailàndia). Les reaccions dels usuaris han estat de tots els colors: des d'aquells que lloaven la seva esvelta figura fins als que consideraven aquesta imatge com una ofensa a la cultura asiàtica.

No es la primera imatge d'Escanes despullada

Aquesta no és la primera vegada que Laura Escanes apareix nua en el seu perfil de Instagram, en diverses ocasions s'ha pogut veure la jove en postures molt suggerents que ha reforçat la seva solidesa a les xarxes socials, amb més de milers de 'Me gusta'. Un altre exemple més ha estat aquesta publicació, que en tan sols tres hores ja ha acumulat l'extraordinària xifra de 58.545 cors de la plataforma social.  

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris