IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Escanes puja una foto seva despullada a les xarxes que pot acabar amb totes les crítiques

Molts usuaris asseguraven que tenia massa cel·lulitis i que s'havia fet molts retocs

Imagen de la 'influencer', Laura Escanes
Imatge de la 'influencer', Laura Escanes | Instagram

La 'influencer' Laura Escanes té milers de seguidors i sempre té èxit en les seves publicacions, així com ha succeït amb l'última imatge que ha penjat a les xarxes, la qual no ha deixat ningú indiferent. La jove apareix completament nua en una terrassa paradisíaca, imatge que podria servir de crítica als ofensius comentaris d'alguns usuaris.

A banda de la seva foto, també ha afegit unes paraules que podrien fer referència als qui han carregat contra la famosa aquests últims mesos. «Un cul», afegia amb to burlesc i irònic. 

Alguns dels usuaris asseguraven que tenia massa cel·lulitis, que s'havia fet molts retocs i, per això, no hauria de mostrar el seu cos públicament. No obstant això, fa només 16 que ha penjat la foto i ja té més de 126.000 'm'agrada' i milers de comentaris.

 

UN CULOOOOOOOOO

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Uns la critiquen i altres la valoren 

Així com hi ha molts que la critiquen, d'altres li donen suport i valoren la valentia de Laura després d'haver mostrat el seu cos sense cap complex. A més, molts dels seus seguidors asseguren que té un gran físic i titllen 'envejosos' a aquells que l'ataquen.

Les reaccions de la 'influencer' sempre són molt positives, ja que prefereix obviar les crítiques i gaudir de l'etapa per la qual està passat i que tan feliç la fa. De fet, la imatge pertany a la col·lecció de fotos paradisíaques que es va fer durant la lluna de mel amb el seu espòs. Van escollir anar a Tailàndia, on han pogut desconnectar i gaudir de la tranquil·litat i dels esplèndids paisatges.

Més 'influencers' atacades

El seu cas es va fer viral, així com el de la seva parella Risto Mejide, però també altres 'influencers' han explicat que són víctimes d'aquest tipus d'abús. Un exemple d'això és el protagonitzat per Lovely Pepa, una de les seves amigues que realment es diu Alexandra Pereira.

La jove va ser víctima d'assetjament escolar quan era petita i assegura que des de fa vuit anys també ho està patint, així com ha indicat en el vídeo que ha penjat al seu canal de Youtube. La dona de Risto, que sap de primera mà el que és trobar-se en aquesta situació, ha donat suport a Lovely Pepa.


Comentaris

envia el comentari