El lavabo d'un cinema, el lloc més «xulo» on Rosa López ha tingut sexe

Altres concursants de la primera generació d''Operación Triunfo' també van confessar les seves fantasies sexuals

Rosa López confiesa el lugar más «chulo» donde ha tenido sexo
Rosa López confessa el lloc més «xulo» on ha tingut sexe | CatalunyaDiari.cat

Actualment les fantasies sexuals estan a l’ordre del dia i, per complicada que semblés, algú ha aconseguit complir-ne alguna. Un bon exemple és el que ha donat Rosa López que, sense pèls a la llengua, s’ha atrevit a confessar el lloc més «xulo» on ha mantingut relacions: els banys d'un cinema.

 

En una entrevista radiofònica, la cantant explicava: «Tots hem tingut els nostres llocs xulos». Rosa López sempre ha sigut una dona molt natural davant dels micròfons, és a dir, poc li va costar detallar que el seu moment «va ser en els banys d'un cinema, abans d'entrar a veure la pel·lícula».

Imagen de Chenoa
Imatge de Chenoa | Instagram (@chenoa)

Chenoa, fascinada amb Brad Pitt i Megan Fox

Però Rosa López no ha estat l'única de les concursants de la primera edició d''Operación Triunfo' que ha confessat les seves fantasies sexuals. Chenoa, companya seva, també va revelar, a la revista 'Shangay', qui és l'actor amb qui li agradaria perdre el son a les nits: Brad Pitt. «A 'Llegendes de passió' està espectacular».
 
Tot i això, la cantant no es va quedar només amb aquest somni eròtic i, en un reportatge a 'Primera Línia', no va dubtar en explicar picardiosament amb qui tindria un 'relliscada' homosexual. «Si m'agradessin les dones, tindria un embolic amb Megan Fox».

Fotografía de David Bisbal

Fotografia de David Bisbal | Joaquim

 

Els culs, l'obsessió de David Bisbal

Continuant amb un altre concursant d’’Operación Triunfo’, ni més ni menys que David Bisbal, va admetre que «el primer que miro d'una dona és el cul». A més a més, l’artista d’Almeria tampoc va dubtar a confessar que la seva ciutat té un ambient sexual inexplicable, ja que «una nit en un carrer» de la localitat andalusa «és un lloc perfecte per a una nit de passió».
La cantante Nuria Fergó, en un posado
La cantant Nuria Fergó | CatalunyaDiari.com

 

Trios i bombers, les fantasies sexuals de Nuria Fergó

Nuria Fergó, una altra de les 'triunfitas' de la primera edició del programa, va confessar a 'Primera Línia' que la seva fantasia sexual seria fer-ho «dins d'un camió de bombers», amb un home «alt, guapo i d'aspecte viril», ja que són així com li agraden els homes a la cantant.

 

Tot i això, la cantant podria acceptar no viure aquest moment tan eròtic si a canvi li concedissin poder tenir una experiència sexual «amb dos nois a la vegada». A més a més, el lloc més estrany on ha mantingut relacions va ser «en un camerino, després d'actuar i atendre els fans».


Comentaris

envia el comentari