ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

L'emotiu gest d'aquest home el dia del seu casament

El pare de la núvia havia mort pocs dies abans

El portal UPSOCL comparteix la bonica història de la Shannon, una noia que feia anys que somiava amb el seu casament. Tot això va canviar quan va conèixer el Don, un home amb dos fills però que ràpidament es va enamorar d'ella. Va ser una connexió a primera vista, podríem dir. Com explica en el vídeo, quan es van comprometre, el que més anhelava ella era que el seu pare la portés a l'altar i i poder compartir el ball pare-filla. Però, poc abans del casament a son pare li van diagnosticar càncer.

Just quan s'aproximaven els dies, la Shannon s'anava emocionant més, ja que el seu pare seguia viu i la podria acompanyar a l'altar. Pocs dies abans, però, va morir. Com és lògic, va arribar el dia del casament i la Shannon notava que alguna cosa faltava. Però el seu futur marit, el Don, tenia preparada una sorpresa molt especial: Primer la va sorprendre amb una coreografia amb els seus dos fills Tommy i Joey i, poc després,va fer això:

Quan la música canvia, el Don es va posar una samarreta on es llegia: «Em concedeixes aquest ball?» I, quan es va girar, tenia a la part d'endavant una foto del seu pare. Un detall preciós!


Comentaris

envia el comentari