rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

ÚLTIMA HORA

Ferit crític un nadó de 20 mesos després de caure d'un balcó a Reus

L'emotiu motiu pel qual aquest home s'ha pintat l'ungla del dit petit

Darrere s'hi amaga una història d'amor brillant

La mà tancada. Foto: cedida

 

Aquesta és una d'aquelles històries de llagrimeta i d'amor per damunt de tot plegat. En Libby i la Matt Sanders són una parella que es van casar tot just fa 6 anys. Són allò que se'n diu una família model, d'aquelles de postal. Viuen a Indiana, als Estats Units amb els seus 5 fills. Els dos regenten una geladeria, que porta el nom d'ella.

Fins aquí, tot normal. Ara bé, el passat mes de febrer, una imatge publicada per en Libby a les xarxes socials es va fer tan viral que milers de persones la van arribar a compartir. La seva dona va patir un accident greu amb una porta. Els metges van provar de salvar-li el dit petit, però malauradament no van poder i li van haver d'amputar ara fa un parell de mesos. Segons diversos mitjans americans, ella és una dona optimista, però veure's sense dit va fer que s'ensorrés. Ara bé, el gest d'ell, que es pot veure a les xarxes socials, és tan tendre que ha fet recuperar el somriure a la seva dona.

Ella va dir que ara només tenia 9 ungles per pintar-se, per la qual cosa Matt va oferir el seu dit petit com "substitut".

Això és el que va escriure a Facebook:

"Ell és amb qui em vaig casar. Estava pintant-me les ungles i vaig fer un comentari: "Sempre oblido que no m'he de pintar el meu dit petit de la mà esquerra". Simplement vaig oblidar que l'havia perdut, però sempre és una mica trist quan ho recordo. Ell va dir: "Jo seré el teu dit petit substitut. Tu pots pintar el meu dit petit perquè coincideixi amb les teves ungles per la resta de les nostres vides".

I així ho vam fer ... No em puc imaginar un home més dolç, més amable. No hi ha paraules que descriguin adequadament el nostre amor".


El detall de les dues mans obertes. Foto: cedida.

 

Com és logic, el seu gest va commoure la xarxa, que va deixar centenars de comentaris donant suport. La publicació ha estat compartida més de 120 mil vegades fins ara.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris