TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

L'emotiva carta d'amor entre els seus avis que està commovent les xarxes

El seu avi no s'atrevia a declarar els seus sentiments a la seva àvia i ho va fer per carta

L'amor ha canviat molt en els darrers anys i no es viu igual que en l'època dels nostres avis. Llavors tot era diferent, no existia Internet, ni tenien telèfons intel·ligents ni aplicacions per lligar. Els joves per lligar se les havien d'ingeniar i els mètodes eren més rudimentaris però elaborats per un mateix. 

 

Una de les maneres era plasmar els seus sentiments a cartes i escriure els sentiments de puny i lletra. Tal com recull lavozdemuro un net ha publicat a Twitter un d'aquests exemples: «Avui compliria 86 anys la meva àvia. Aquesta carta que li va escriure el meu avi per conquistar-la és el millor que us van deixar».

 

La carta la va escriure Italo Severini, un emigrant italià a Argentina el 27 de maig de 1952. En el paper li deia amb respecte i tendresa a Rosa Martínez que l'estimava, ja que no tenia el suficient valor per declarar-s'hi a la cara. La història va acabar en boda i es van unir fins a la fi dels seus dies. A continuació podeu llegir la bonica carta. 

 

«Benvolguda senyoreta:

Mitjançant la present em dirigeixo a vostè per demanar-li que tingui la bondat de disculpar-me pel que li diré.

Ja fa un temps que tinc pensat a escriure-li per dir-li de les meves simpaties per vostè. Simpaties que m'agradaria convertir en alguna cosa si vostè desitgés, doncs tinc interès a formalitzar una llar i els meus desitjos serien fer-ho amb una noia com vostè.

Si li sembla bé, li agrairé que contesti aquesta carta fent-me saber si aquesta conforme a iniciar unes relacions amb mi, escrivint-me primer per després veure'ns, així formalitzaríem personalment una cosa concreta. Espero que tingui la gentilesa de contestar-me amb brevetat.

Sense més, salutació a vostè»

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris