ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

L'emotiva carta d'un nét al seu avi malalt que ha enamorat la xarxa

L'Hugo, de 16 anys, l'ha escrit abans que el seu avi s'enfronti a una operació a cor obert

Aquesta és una d'aquelles cartes que emocionen. Un noi adolescent, de només 16 anys, ha publicat un text just abans que el seu avi s'enfronti a una operació de cor obert en un hospital de Madrid. La carta l'ha publicat el capellà del centre, que va entrar a donar la comunió a l'avi quan va veure l'home plorant amb la carta a la mà. Va demanar permís i la va publicar a Twitter, amb les següents paraules: "La llegeixo en veu alta i em demana perdó perquè ha tornat a emocionar com la primera vegada. Em sembla tan entranyable que li demano permís per publicar-la, em diu que 'home clar! Aquí va. Hi ha tanta tendresa, que aquestes coses cal posar-les en circulació si o si ".

Aquesta és la carta de l'Hugo, recollida pel diari La Información:

 

Una persona diferent, gran com un gegant

  

  

Veure't dormir tranquil em relaxa, la vida és una cosa estranya, no saps quan puja o quan baixa, com els núvols, només som vapor en aquest món, petits com a partícules.

  

  

Però hi ha persones diferents, grans com a gegants, que pels seus no hi ha res que se'ls posi per davant. I sí, t'ho he de dir, tu ets el meu referent, una d'aquelles persones que en veure't, el trist se m'oblida.

  

  

Si sóc alguna cosa en aquesta vida, sóc una part de tu. Sé que només et cal veure'ns per ser feliç, i que passi el que passi sempre estaràs aquí. Sang de la teva sang, tu el meu mestre i jo la teva aprenent.

  

  

No només m'aixecaràs cada vegada que em caigui sinó que també calmaràs la meva fam i em centraràs per cada vegada que em distregui. Afrontes els problemes sense girar-los l'esquena, sóc dels que segueixen les teves empremtes cada vegada que camines.

  

  

I ho torno a repetir, tu ets el meu avi, m'incites a insistir fins a aconseguir-ho, endolceixes els meus problemes com un caramel, el trist se m'oblida cada vegada que et veig, i si sóc alguna cosa en aquesta vida, és una part de tu.

 

 

T'estima

 

Hugo

 

La carta sencera Foto: cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris