rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

L'emotiva i divertida carta de la seva dona abans de morir

El marit publica a la xarxa un adéu que us farà somriure i plorar a la vegada

La Heather en una imatge a Facebook Foto: cedida.

 

La Heather Mc Manamy era una jove de 36 anys que va morir el passat desembre a Wisconsin. Li van diagnosticar càncer de mama al 2013 i la seva ferotge lluita es va aturar just ara fa 5 mesos. El seu marit Jeff compartia just després de la seva mort una emotiva carta

  

  

"Hola a tots,

  

Estic publicant això en nom de l'amor de la meva vida. Aquestes són les seves paraules. Molt amor per a tothom.v - Jeff Mcmanamy"

  

  

Així que ... Tinc bones notícies i males notícies. La mala notícia és que, pel que sembla, estic morta. Les bones notícies són, que tu definitivament estàs viu (a no ser que tinguin Wi-Fi al més enllà).

  

  

Sí, això és horrible, més del que vull admetre, però almenys estic feliç d'haver viscut una vida plena d'amor, alegria i amics increïbles. Tinc la sort de poder dir amb tota honestedat que no tinc remordiments i que vaig invertir cada gram d'energia en viure la vida al màxim. Us estimo a tots, gràcies per aquesta vida tan increïble.

  

  

Sigui quina sigui la religió que t'ofereixi consol, jo estic contenta que la tinguis. No obstant això, demano respecte per a aquells que no som religiosos. Si us plau, si us plau, si us plau no li diguis a Brianna (la meva filla) que estic al cel. En la seva ment, això vol dir que jo vaig triar estar en un altre lloc i la vaig abandonar.

  

  

En realitat, vaig fer tot el possible per estar aquí amb ella. Per a mi no hi ha cap altre lloc al que preferiria estar, abans que aquí amb ella. I amb tu, Jeff.

  

  

Per favor, no la confonguis i no li facis pensar-hi ni un sol segon, perquè això no és cert. Perquè jo no estic al cel, sóc aquí. Ja no ocupo el meu cos de merda que es va tornar en contra meva. La meva energia, el meu amor, el meu riure, aquests records increïbles, tot és aquí amb tu. Si us plau, no pensis en mi amb pena o tristesa. Somriu, sabent que vam tenir grans moments junts i van ser increïbles. Odio a la gent trista. Més que res, m'encanta fer riure i somriure, així que si us plau, en lloc d'aturar-nos en el tràgic final de la meva història, aturem-nos en els records divertits que vam crear junts. Si us plau explica-li a la Brianna aquestes històries, així ella sabrà com era, quant l'estimo i com d'orgullosa d'ella estaré (i de pas fes-me semblar una mica més interessant i 'guai' del que sóc). Perquè no hi ha res que estimi més que ser la mare. Res. Cada moment al costat d'ella em donava una felicitat que no podia ni somniar, fins que ella va arribar al nostre món.

  

  

I no diguis que vaig perdre la meva batalla contra el càncer. Perquè el càncer pot haver-se endut gairebé tot, però mai em va prendre el meu amor, la meva esperança o la meva alegria. No era una "batalla" era només part de la vida, sovint brutalment atzarosa i injusta, simplement és així com succeeix de vegades. Jo no vaig perdre, maleït sigui. La manera en què vaig viure durant anys amb el càncer, és una cosa que considero una gran victòria. Recorda-ho, per favor.

  

  

El més important, va ser la sort de passar més d'una dècada amb l'amor de la meva vida i el meu millor amic, en Jeff. L'amor veritable i les ànimes bessones existeixen.

  

  

Cada dia era ple d'alegria i amor amb en Jeff al meu costat. Ell és realment el millor marit de l'univers. Durant tota la merda del meu càncer, mai va vacil·lar on molta gent voldria fugir. Fins i tot en els pitjors dies que puguis imaginar, vam trobar sempre una manera de riure junts. L'estimo més que a la meva vida i realment crec que un amor com aquest és tan especial que viurà per sempre. El temps és la cosa més preuada d'aquest món i haver compartit la meva vida durant tant de temps amb en Jeff, és una cosa pel que estic increïblement agraïda. T'estimo, Jeff.

  

  

Crec que l'impressionant és que la Brianna és el fruit del nostre amor fet vida, una cosa que és bastant bonic. Em trenca absolutament el cor haver de dir adéu. Si és la meitat de trist per a tu com ho és per a mi, sabràs que el meu cor es trenca perquè l'última cosa que vull fer és fer-te sentir trist. Espero que amb el temps, puguis pensar en mi i somriure, perquè vam tenir una vida impressionant. Busca en el teu google físic i sabràs que sempre estaré amb vosaltres d'alguna manera. Jo sé que, si et pares i busques prou, t'adonaràs que sempre seré amb tu (en el sentit menys esgarrifós possible). Vas ser part del meu món i em va encantar cada segon que hem passat junts.

  

  

Amics, us estimo a tots i gràcies per la vida més meravellosament increïble que m'heu donat. I gràcies a tots els meus metges i infermeres sorprenents que han cuidat de mi. No dubto que el meu equip va fer tot el que va estar a les seves mans.Des del fons del meu cor, els desitjo a tots vides llargues i saludables. Espero que pugueu experimentar la mateixa estima que jo per cadascun dels dies que us siguin regalats.

  

  

Si aneu al meu funeral, feu que el compte del bar em faci sentir orgullosa. Heck, posa la cançó "Keg on my coffin" i balla a la barra del bar per a mi. Celebrem la bellesa de la vida amb una gran festa perquè sabeu que és el que vull, i crec que, d'una manera estranya, trobaré una manera de ser-hi ( ja saps com odio perdre'm la diversió).

  

  

Esperaré que arribeu cada un de vosaltres, així que això no és tant un adéu, com un fins després. Per això, fes-me un favor i pren-te uns minuts cada dia per valorar aquesta fràgil i boja aventura que és la vida. No ho oblidis mai: cada dia compte.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris