rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'emotiva història dels nens d'una escola que s'han rapat el cabell

80 alumnes es rapen per ajudar una companya de 9 anys amb càncer

ALguns alumnes durant la jornada solidària. Foto: cedida.

 

La Marlee Pack té 9 anys i fa mesos que lluita per la seva vida. Tot i ser encara una nena, té un tumor maligne de teixit tou que afecta les seves extremitats. És per aquest motiu que s'ha passat alguns mesos ingressada en un hospital amb un tractament molt agressiu, que ha fet que se li vagi caient poc a poc el cabell.

 

Els seus 80 companys d'una escola a Colorado, els Estats Units, no han dubtat a fer un petit gest simbòlic, però que ha emocionat el món: rapar-se el cabell com a mostra de suport. La idea va sorgir d'una amiga seva, Cameron McLaughlin, que es va oferir a tallar-se la seva cabellera per fer una donació. Llavors va veure que no era suficient i va decidir rapar-se amb la màquina perquè la Marlee no se sentís diferent.

 

Altres nens de l'escola van decidir imitar-la i llavors el centre escolar va decidir organitzar un esdeveniment perquè qualsevol que volgués se sumés a l'acte solidari. D'aquí va néixer el "Be Bold, Be Brave, Go Bald", sigues audaç, sigues valent, rapa't, on 80 nens, tres professores i tot l'equip directiu es van rapar el cabell al zero. Tot aquest pèl va ser donat a una fundació que recull diners per investigar el càncer infantil. En total, van aconseguir 22.000 euros.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris