rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les 5 cases de Catalunya més cares a la venda per Internet

Repassem el rànquing del portal Idealista.com

Probablement ningú dels que llegim aquesta notícia té tants diners al banc ni ens concedirien una hipoteca per anar pagant en els propers anys. Ara bé, xarfardejar no costa diners i si tombem per Internet podem arribar a trobar cases milionàries. Probablement, hi ha cases catalanes a la venda per un valor força superiror a les que ara us ensenyarem. Hem agafat com a referència el portal més utilitzat per trobar casa, 'Idealista.com'. Aquestes són les 5 cases més cares de Catalunya:

 

Tiana

La dels récords. En demanen 19,8 milions d'euros. Té 700 metres quadrats i fins a 9 habitacions. Té 5 lavabos i un terreny de 12.000 metres quadrats. El preu per metre quadrat és de gairebé 29.000 euros. Una dada que us posarà els pèls de punta: Si aportem 100.000 euros d'entrada i demanem una hipoteca mensual a 60 anys ens surt a 40.000.

 

La casa més cara de Catalunya. Foto: cedida.

 

La casa dels gairebé 20 milions d'euros. Foto: cedida.

 

 

Sant Gervasi

Voleu viure en un palauet a la zona noble de Barcelona? Té tres plantes, amb una superfícies de 1.650 metres quadrats i té aparcament per a 30 vehicles! Compta amb12 habitacions i 6 lavabos. Els jardins són espectaculars, amb palmeres i amb escenaris de pel·lícula. La casa és antiga, però té uns sostres i uns mosaics espectaculars. En demanen 14 milions d'euros. El metre quadrat surt a 8.845 euros.

 

En demanen 14 milions d'euros. Foto: cedida.

 

Una de les sales de l'interior. Foto: cedida.

 

 

La Bonanova

També a Sant Gervasi i també costa 14 milions d'euros. És una mica més gran, 1.823 metres quadrats, però 'només' té 8 habitacions. És una palauet modernista, a l'avinguda Tibidabo, la zona exclusiva de la capital catalana. La descripció ja ho diu tot: «És ideal per a un col·legi elitista, seu corporativa o consulat». Té 5 alçades, 130 metres quadrats només en terrasses i 500 metres quadrats de jardins. Deu places de garatge i 22 de garatge exterior. Per aparcar no tindrem problemes. Té, a més a més, 14 banys i, per si us és molt important, està orientada al sud.

 

Per aquesta casa també demanen 14 milions d'euros. Foto: cedida.

 

Un dels mosaics de la casa. Foto: cedida.

 

Sarrià

Ja anem baixant de preu. Per aquesta casa de 'tan sols' 1.137 metres quadrats ens en demanen 12 milions d'euros. Per habitacions no serà, ja que en suma 18 i té 611 metres quadrats de jardí. És una masia, amb un vestíbul brutal i diverses plantes. compta amb viligància les 35 hores i aparcament per 15 vehicles.El metre quadrat surt a poc més de 10.500 euros i té 5 lavabos.

 

La casa de Sarrià. Foto: cedida.

 

L'entrada de la casa. Foto: cedida.

 

Begur

La cinquena casa és a la Costa Brava, a Begur. I és potser la més 'curiosa. El cost és de 10,2 milions d'euros i la casa té 472 metres quadrats. Les vistes de l'indret són espectaculars. Compta amb dos volums separats: la zona de dia i la de nit. La darrera és un mirador al mediterrani de més de 2.000 metres quadrats. Té 4 lavabos, 5 habitacions i una piscina que és de les millors de Catalunya.

 

L'exterior de la casa de Begur. Foto: cedida.

 

Just on hi ha la psicina. Foto: cedida.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris