TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Les bessones Pallock: el cas de reencarnació que ningú és capaç d'explicar

Un carruatge les va atropellar i esquarterar el 1957
Les bessones Pollock. | CatalunyaDiari.cat.

 

Creus en la reencarnació? Molts dubtem del que hi ha després de la mort i ningú és capaç d'explicar què és el que realment ocorre. Tot i així, hi ha estudis que intenten justificar aquest misteri, com és el cas del de Sam Parnia de la Universitat de Southampton a Gran Bretanya. Cultura Colectiva detalla que per fer aquesta recerca es van investigar 500 menors que podrien haver-se reencarnat. De fet, de 2.000 pacients que han patit un infart, una mica menys de la meitat va assegurar que havia experimentat algun tipus de consciència. En aquest context, doncs, el psiquiatre Ian Stevenson va analitzar el mig miler de casos entre els quals es trobava el de les bessones Pollock.

 

L'any 1957, les dues petites nenes de la família Pollock, Joanna i Jacqueline, estaven jugant a Whithley-Bay quan, en girar el carrer, un carruatge les va atropellar i esquarterar. Les dues van morir en l'acte i els seus pares, John i Florence Pollock, semblava que mai aconseguirien recuperar-se de la tragèdia. El destí els tenia una de preparada. Un any després de l'accident, la parella va descobrir que tornava a estar embarassada i dues bessones van néixer el 4 d'octubre de 1957. Gillian i Jennifer van fer recuperar la il·lusió a la família.

 

El dia que les dues filles van començar a parlar, amb uns tres anys, els seus pares es van adonar que les nenes eren capaces de recordar el passat de les seves germanes que havien mort el 5 de maig. Coneixien casa seva i la gent del poble, parlaven de la mateixa manera que ho feien elles i tenien els mateixos hàbits. Van identificar les seves joguines i nines i també tenien les marques al cos que tenien Joanna i Jacqueline. En una ocasió, els seus pares van sentir com una i l'altra parlaven sobre l'accident i descrivien sensacions. I és que les dues tenien fòbia als vehicles. Això va acabar quan van fer els cinc anys, van deixar de comportar-se d'aquesta estranya manera. Segons els científics, aquesta és l'edat en què es deixa de recordar vides passades.

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris