rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un mort i 4 ferits en un accident múltiple a l'AP-7 a València

URGENT

⚫ Un mort i dos ferits en un accident a l'AP-7 al Vallès Oriental

Les cinc coses que exciten més a les dones

Cadascuna de les dones té els seus gustos especials i preferències però hi ha punts en comú

La revista Glamur ha publicat un ránking en el qual expliquen les cinc coses que exciten més a les dones. Segons el mitjà, les dones són més especials en el sexe, cadascuna té els seus gustos especials i preferències a l'hora del sexe però si que existeixen algunes coses que sens dubte exciten més a les dones i que són irresistibles per a elles.

 

 

1. Actitud
Si hi ha alguna cosa que creuen que és sexy és un home amb sex appeal i molta seguretat en si mateix, tant en l'àmbit personal com en la intimitat.

 

2. Foreplay
El sexe no ha d'estar enfocat a la penetració, ja que a les dones els encanten els petons i carícies de la parella, fins i tot abans de passar a l'acció i treure's la roba. Un bon foreplay amb l'estimulació adequada, sempre resultarà més excitant.

3. Olor
És un altre element que influeix en el desig i excitació de les dones. Si un home fa bona olor, us semblarà més atractiu i si durant el sexe detectes aquesta olor, us posareu a to!.

 

4. Cos d'impacte
Hi ha parts d'un noi que ens encanta i ens semblen atractives com l'abdomen, els braços, les cames, els glutis, la seva esquena o, en el millor dels casos totes.

 

5. Desig
Una altra de les coses que més exciten a les dones és que se sentin desitjades per un home que els agrada. Cadascun dels detalls que tingui amb vosaltres faran que et posis a fantasejar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris