Les cinc postures sexuals que ajuden a millorar el rendiment al llit

Aquestes postures beneficien l'erecció masculina, evitant el 'gatillazo'

Aquestes cinc postures poden evitar un 'gatillazo'. | Cedida

Encara que costi parlar sobre el tema o simplement sigui difícil d'assumir, és evident que un gran nombre de la població masculina ha tingut alguna vegada algun 'gatillazo'. «És la primera vegada que em passa» o «mai he tingut un 'gatillazo'» són algunes frases molt recurrents quan passen aquest tipus de situacions incòmodes. De vegades passa i no cal que es converteixi en un problema. No cal tornar-se boig. Per si algú es troba algun cop en aquesta situació, aquí hi ha cinc postures que beneficien l'erecció masculina.

El tobogan de seda

El tobogan de seda | iStock

 

Asseu-te còmodament i fes que la teva parella es recolzi damunt teu tirant el seu cap cap a terra. Estimula el seu clítoris amb els dits i acosta el teu membre a la seva vagina. Si jugant d'aquesta manera aconsegueixes aixecar «els ànims», pots introduir-ho i que ella pugi cavalcant-te.

Enredats

Enredats | iStock

 

Molts homes tenen ereccions matineres i cal aprofitar-les. La posició lateral és estupenda i molt íntima: a més permet que puguis agafar el teu penis mentre l'introdueixes a la vagina per tenir una sensació més forta.

Encarats

Encarats | iStock

 

Si l'ansietat i els nervis són els causants dels teus problemes, no et desesperis, no passa gens; el coit vaginal no és necessari per passar una bona estona. Comenceu amb un massatge per tot el cos. Els vostres cossos nus un enfront de l'altre amb els ulls clavats en els de l'altre mentre us masturbeu. La situació pujarà de temperatura al màxim, baixarà la teva pressió i potser podreu començar amb la penetració, encara que segur que no serà necessari.

El gos fidel

El gos fidel | iStock

 

Si l'erecció va i ve, el gosset és una de les millors postures. Si ella separa les cames una mica més, facilitarà la penetració. Si perds l'erecció, hi ha diverses opcions. La primera és acariciar-te tu mateix. Si amb això encara no ho has aconseguit, agafa el teu membre i lubrica'l bé per mantenir l'energia i que ella el senti suaument en el seu clítoris.

L'espremedor

L'espremedor | iStock

Ella es col·loca damunt teu girant-te l'esquena. S'inclina i recolza les seves mans sobre les teves cames. Aquesta posició afavoreix l'eixamplament dels malucs de la dona i fa més fàcil la introducció del penis. A més, la visió de l'home és molt morbosa i facilitarà l'erecció.


Comentaris

envia el comentari