Les deu prediccions de Nostradamus per aquest any

El metge i astròleg francès Michel de Notre Dame va escriure en el seu llibre més famós algunes profecies que molts estudiosos de la seva obra calculen que tindrien lloc en 2016

Imatge d'arxiu de Nostradamus. Foto: Cedida.

Nostradamus, el metge i astròleg francès i el profeta més cèlebre de la història, va escriure en el seu llibre més famós algunes profecies que, segons ell, ocorrerien al voltant de 2016. Aquí us les deixem: 

1. Gran erupció del Vesubi

La pitjor erupció de la història del volcà arribarà acompanyada de terratrèmols que sacsejaran la terra cada cinc minuts, causant la mort de fins a 16.000 persones.

2. La Tercera Guerra Mundial

Es tractarà d'una guerra entre dues grans potències que durarà 27 anys. El seu moment de major violència coincidirà amb l'aparició d'un cometa visible en el cel. 

3. El terratrèmol més gran dels Estats Units

El major terratrèmol en la història dels Estats Units afectarà  especialment a la seva zona occidental.

4. La caiguda de l'economia mundial

«Els rics moriran moltes vegades», va escriure el profeta francès.

5. Permís per a la paternitat

Els qui vulguin tenir fills necessitaran llicències i permisos, no podran fer-ho quan vulguin.

6. La radiació cremarà el planeta

«Els reis es roben els boscos, el cel s'obrirà, els camps seran cremats per la calor».

7. La fi dels impostos

«Les persones es neguen a pagar l'impost al rei. Aquest dia molts van a celebrar la llibertat en un país que grava sense pietat». explica Nostradamus.

8. La gent viurà més de 200 anys

Els avenços en medicina estendran la durada mitjana de la vida humana a 200 anys. Una persona de 80 anys es veurà com una de 50, segons Nostradamus.

9. Els humans parlaran amb els animals

«Els porcs es convertiran en un germà per a l'home», va escriure el profeta, en un text que alguns vinculen als avanços científics que permetran que les persones parlin amb les seves mascotes.

10. Les diferències idiomàtiques desapareixeran

«Després de la invenció d'un nou motor, el món serà com en els dies abans de Babel». Segons intèrprets, aquest nou motor seria ni més ni menys que un traductor com el dels ordinadors actuals.


Comentaris

envia el comentari