Les dues professores que feien trios de 9 hores amb un alumne de 16 anys

Van ser detingudes i jutjades després d'una demanda dels pares d'ell

Las dues professores, en una imatge d'arxiu. | Oaxaca.me

Un escàndol sexual ha sorprès als Estats Units. El protagonitzen dues professores de Louisiana, Shelley Dufresne i Rachel Respess, de 32 i 24 anys respectivament. Totes dues han estat detingudes i jutjades per mantenir relacions sexuals amb un dels alumnes de l'institut on treballaven, de tan sols 16 anys.

Els pares del menor van demandar a les professores. Pel que sembla, Dufresne es va enamorar de l'alumne tot i estar casada i tenir tres fills, i es va preocupar d'ell quan va estar malalt durant uns dies. Quan es va reincorporar, van acabar mantenint relacions sexuals. A l'assabentar-se'n una altra professora, Rachel Respess, va decidir unir-se a les seves trobades, que sovint es produïen després de les activitats extraescolars del jove, a casa de Dufresne.

L'«afició» pels trios va anar a més, i en el judici van assegurar que, quan Dufresne aconseguia trobar una excusa per al seu marit, les seves trobades sexuals arribaven a durar fins a 9 hores. A més, expliquen que van mantenir 40 trios en 36 dies i que van gravar algunes de les sessions en vídeo. Daily Caller narra més detalls d'aquestes trobades.


Comentaris

envia el comentari