Les hipòtesis de la desaparició de Diana Quer es redueixen a tres

A mesura que passen els dies, algunes de les teories perden força

Imagen de Diana Quer. | Cedida.

Els interrogants són múltiples en la investigació de la desaparició de Diana Quer. Però a mesura que passen els dies, algunes de les teories van perdent força i la Guàrdia Civil ja només barreja tres hipòtesis, segons apunta El Español. Són aquestes:

1. El rastre d'un cotxe. La policia ha pogut comprovar que la jove va passar per casa seva aquella nit després de tornar de la festa on es trobava. D'acord amb el senyal que va deixar el terminal de Diana Quer, aquella nit es va desplaçar amb un vehicle després de passar per la seva casa. Es desconeix si de forma voluntària o obligada, com tampoc se sap la destinació del cotxe. De moment, els investigadors han rastrejat dos punts propers freqüentats per parelles joves amb els seus vehicles.

2. L'entorn més proper. La Guàrdia Civil ha interrogat a un gran nombre d'amics i coneguts de Diana per obtenir tota la informació possible, però sembla que la cerca se centra ara en el seu entorn més proper. Aquest dilluns la seva mare va ser sotmesa a un dur interrogatori de sis hores perquè els agents veien contradiccions en les declaracions de la dona. Aquest dimecres també ha transcendit que Diana va denunciar el seu pare per retenir-la tres mesos abans de la seva desaparició. D'aquesta forma, el seu pare també està en el focus de la recerca per descobrir si la desaparició podria ser en realitat una marxa voluntària lluny d'una situació familiar inestable.

3. Una fugida. Encara que no està descartada, cada vegada és menys probable. Els amics de Diana han admès que s'havia escapat diverses vegades de la casa seva, però que sempre donava senyals l'endemà. A més, la policia ha trobat al seu domicili el seu DNI i targetes de crèdit, la qual cosa fa pensar que no va fugir voluntàriament. La jove també es va emportar les claus i només portava la roba que portava posada.

Més informació sobre el cas de Diana Quer fent clic en aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari