rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les imatges de l'arribada a la Lluna hauria censurat la NASA i que van aterrar els astronautes

Neil Armstrong i Edwin "Buzz" Aldrin haurien estat testimonis de com un habitant de la Lluna caminant a uns quants metres

 

Aquest passat mes de juliol s'han complert gairebé 50 anys de la fita històrica de l'arribada del primer home a la lluna i tants anys després segueix havent-hi gent que encara no s'ho creu i es pensa que tot va ser un muntatge. Prova d'això hi ha un vídeo on es pot veure Neil Amstrong baixant de l'Apol·lo 11 amb la coneguda frase «Un petit pas per a un home, però un de gran per a la humanitat» i les roques lunars que se suposa que van portar. També hi ha moltes teories com que tot va poder ser un enregistrament de Kubrik i que no podia ser cert que la bandera onegés, ja que no fa vent en la lluna.

 

Hi ha uns altres que pensen que sí que es va arribar però que ens oculten alguna cosa i que no ens van mostrar totes les imatges, tal com apunta paraloscuriosos. En les imatges podeu veure un vídeo «sense censures», part de l'enregistrament original, on es va dir que la càmera es va sobreescalfar durant dos minuts. Segons les imatges, gens més lluny de la realitat, Neil Armstrong i Edwin "Buzz" Aldrin haurien estat testimonis de com un habitant de la lluna caminava a uns quants metres. Aquest potser s'adona que és observat i s'ajup. En aquest moment es paren les imatges i l'enregistrament es talla. Jutgeu vosaltres mateixos.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris