IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les monges que volien curar el món amb marihuana

Els guanys del negoci amb aquesta planta són d'uns 1.000 dòlars al dia, però pateixen la pressió de les autoritats locals

Dues autonomenades monges de Califòrnia, als Estats Units, es dediquen al cultiu d'una planta no associada amb la religió cristiana, la marihuana. La missió de les «germanes» Kate i Darcy és elaborar un ungüent que, segons afirmen, ajuda a guarir diverses malalties. La seva «abadia» és una granja al comtat de Merced, al centre de Califòrnia, on conreen i cullen el cànem. Encara que vesteixen hàbits, neguen qualsevol vincle amb el catolicisme. Beneeixen les plantes i duen a terme rituals d'adoració a la Terra, la naturalesa i la Lluna amb els quals busquen curar al món.

El seu negoci, llançat l'any passat, els produeix uns guanys de 1.000 dòlars al dia mitjançant les vendes per internet dels seus productes. L'ungüent que creen amb la marihuana, que costa entre 10 i 95 dòlars la unitat, asseguren que cura l'artritis i el dolor muscular, a més d'alleujar altres tipus de dolor com el mal de queixal i les migranyes, i ajudar a superar problemes de son. Tot i que asseguren que els seus productes contenen només un 0,3% de tetrahidrocannabinol, el principal component psicoactiu de la marihuana, el seu negoci està patint la pressió de les autoritats locals, ja que l'estat de Califòrnia va establir que la regulació del cultiu medicinal de la marihuana és una competència dels municipis i, a causa d'una irregularitat legislativa del comtat de Merced ha imposat una prohibició temporal al cultiu medicinal d'aquesta planta.


Comentaris

envia el comentari