rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Les novetats més sonades de l'iPhone 7, que arribarà enguany

La càrrega sense fils és una de les incorporacions més destacades

Apple presentarà novetats amb el seu nou model.

 

Un any més, el 2016 servirà perquè Apple renovi la darrera generació dels seus dispositius mòbils. És per això que l'empresa donarà llum a l'iPhone 7 que, encara sense una data fixa, hauria d'arribar passat l'estiu. Ara bé, quines seran les principals novetats que presentarà aquest telèfon mòbil? Us en presentem algunes que recull el diari El País i que semblen confirmades per l'entorn de la companyia:

 

1. Els auriculars no tindran entrada de jack. Apple proposa aprofitar el port Lightning per a connectar-hi aquests aparells, o fins i tot fer servir auriculars inalàmbrics: els 'airpods'. D'aquesta manera redueixen els costos de fabricació del producte, i sobretot podrien presentar un telèfon d'un gruix molt més prim del que és habitual.

 

2. El terminal comptarà amb un sistema de càrrega sense fils. Aquesta tecnologia no és pas nova al mercat, però Apple encara no l'havia incorporat al seu aparell estrella. La idea és molt senzilla i consistirà a prescindir del cable. Serà suficient una base per carregar la bateria.

 

3. El model plus de l'iPhone serà més gran. Arribarà fins a les 5,8 polzades, respecte a les 5,5 de l'anterior dispositiu. El disseny retorna al vidre a la part de darrere del dispositiu, una decisió que retrorna a l'estètica de l'iPhone 4 que tanta polèmica havia generat per la seva fragilitat: una caiguda feia rompre el vidre de seguida.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris