rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les novetats que arribaran a Whatsapp les properes setmanes

Les incorporacions es poden testar si les proveu a Android

Whatsapp prepara més novetats.

 

Whatsapp no s'atura i segueix avançant per incorporar novetats en el seu funcionament a través de les actualitzacions que va generant i que es van posant en marxa. La propera ja es pot testar si us feu betatesters i sou usuaris d'Android. 

 

A continuació repassem algunes de les novetats que arribaran en breu:

 

1. Veure els enllaços compartits. Si fins ara Whatsapp reunia les imatges que s'havien compartit en una conversa o en un grup, ara l'opció s'amplia als enllaços, documents i altres formats que s'intercanvien en les converses. 

 

2. Respondre sense necessitat d'obrir el missatge. Whatsapp permetrà donar resposta a les notificacions que se us obrin al mòbil quan no l'esteu utilitzant.

 

3. Nou format de càmera. Whatsapp inclourà una càmera que permetrà fotografiar i enregistrar vídeo en cas de prémer continuadament el botó, com ja s'utilitza, per exemple, a Instagram o Snapchat.

 

4. Escriure sobre fons de color. A les opcions de fons de pantalla, ja podreu seleccionar fins a 28 opcions de colors sòlids diversos.

 

5. Selecció múltiple. Podreu marcar diverses converses i realitzar la mateixa acció: arxivar-les, netejar-les, eliminar-les... us estalviareu temps!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris