IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les quatre zones del cos que no has de tocar a una dona durant el sexe

Hi ha parts molt sensibles que val la pena treballar més que altres

Has de tenir compte amb quines zones del cos de la dona toques durant el sexe   | Cedida

El sexe és quelcom important en la vida d'una parella, però moltes vegades segueix sent un tema tabú i això fa que no es tracti tant com mereix, ja que realment acaba per ser una part de nosaltres i és fonamental en la vida en parella. Aquesta vergonya que a vegades es té per parlar del tema fa que molts cops repetim errors al llit perquè no sabem que ho són, ja que no hi ha comunicació posterior. El que és cert és que a tots ens haurà passat alguna vegada que, mentre estàs mantenint relacions sexuals amb la teva parella, fas alguna cosa que no li agrada i s'acaba la màgia.

Cada persona és un món, i per això EsDiario ha fet una llista de parts del cos que són molt sensibles i amb les quals els homes han de tenir molt de compte mentre practiquen sexe amb una dona:

— Coll de l'úter: Després de la vagina es troba el coll de l'úter, més estret, i arribar a aquesta part a vegades pot arribar a ser incòmode per les dones. Evitar-ho és senzill sempre que es redueixi la velocitat i es busqui una postura més suau, prenent un temps per preparar-ho bé.

— Gland del clítoris: Les terminacions nervioses ho fan molt sensible i és necessari que es prepari abans d'estimular-lo bé. Com dèiem abans, cada dona és un món, però és important que els moviments vagin canviant per estimular-lo millor.

— Peus: Tot i que els peus estan molt vinculats a l'eròtica i el sexe, no se'ns escapa que tots tenim una gran sensibilitat als peus que pot convertir-se en alguns casos fins i tot en pessigolles. El truc, segons la Universitat John Hopkins, és portar mitjons per incrementar l'orgasme entre homes i dones.

— Anus: Perquè algú arribi a aquest punt hi ha d'haver una confiança mútua i sobretot, tot i que el lleuger frec o estar a prop sense arribar a tocar-lo pot ser excitant per als dos.


Comentaris

envia el comentari