rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Les set accions que va fer aquest home per perdre 99 quilos sense fer dieta

Jon Gabriel va escriure el llibre «The Gabriel Method»

L'abans i el després de Jon Gabriel. Foto: The Gabriel Method.

 

El cas de Jon Gabriel us sorprendrà. Es tracta d'un home molt passat de pes que va aconseguir aprimar-se 99 quilos sense fer gens d'esport. De quina manera? Gabriel ha escrit un llibre per explicar-ho, anomenat «The Gabriel Method», que va ser un èxit de vendes i es va arribar a traduir a 14 llengües diferents. Pesava 185 quilos i el que li va fer canviar el mètode de vida no va ser cap espant mèdic. L'11 de setembre de 2001 va estar a punt d'agafar un dels vols que es va encastar a Pensilvània, l'únic de fora de Nova York el dia dels atemptats.

 

 

Des d'aquell moment, valorant la vida, va decidir cuidar-se, però sense fer dieta. Aquests són els seus consells bàsics, amb els quals va perdre gairebé 100 quilos:

 

1. Començar a nutrir el cos: enlloc de fer dietes, Gabriel va potenciar els aliments més nutritius. Si li venia de gust menjar pizza o dolços ho feia, però ben aviat el seu cos va mostrar-se més procliu als nutrients més saludables.

 

2. El seu sistema digestiu no funcionava bé, de manera que va començar a menjar molts probiòtics i enzims digestius.

 

3. L'apnea del son era un dels seus principals problemes, de manera que es va decidir a adquirir una màquina que li facilités el descans. Això va ser clau perquè l'apnea alimenta hormones que, després, estimulen l'augment de pes.

 

4. L'estrès augmenta la gana i això condueix a menjar pitjor. La meditació matinal li va servir per pal·liar-lo.

 

5. Després de reduir despeses, es va traslladar a una casa on va començar a cultivar les seves pròpies verdures i hortalisses.

 

6. Va ser un bon moment per resoldre traumes del passat. Això el va ajudar a sentir-se més bé amb si mateix i menys gras. D'aquesta manera, el cos li funcionava millor amb l'ajut de la ment.

 

7. Gabriel va començar a alliberar toxines, una manera clau per perdre pes. A través d'aigua amb llimona, vinagre de sidra, sucs i amanides, l'home va arribar a perdre 18 quilos.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris