rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Les sis coses que és millor no tenir a Facebook

Recomanen vigilar quines dades i informacions fem públiques a la xarxa

Qué.es ha elaborat una llista de les dades que s'haurien d'esborrar del Facebook per evitar riscos innecessaris.

 

La data de naixement: Només serveix perquè la gent sàpiga quina edat tens i perquè persones que no coneixes et felicitin. Però a part de per això, la teva data de naixement és una de les dades que poden servir als hackers per accedir a les teves dades i comptes privats. És millor que no sigui pública.

 

El número de telèfon: Si el tens registrat al teu perfil de Facebook, el teu número és públic i hi pot accedir tothom, de manera que estàs exposat a contactes i publicitat no desitjats.

 

La targeta de crèdit: Quan realitzes compres als jocs de la xarxa, deixes el número de la targeta vinculat al teu compte. És recomanable esborrar-lo un cop feta l'operació, només cal anar a configuració del compte i entrar a l'apartat de pagaments per esborrar les dades que hi hagin quedat.

 

Les fotos dels fills: Hi ha pares que omplen el seu mur de Facebook de fotos dels seus fills i això pot resultar perillós. A França, per exemple, els nens podem demandar els seus pares si pengen fotos seves a les xarxes socials. Publicant imatges de menors a internet els exposes al perill que suposen tots els delinqüents i pederastes que es mouen per la xarxa.

 

Etiquetes de les teves ubicacions: Tenir activada l'opció de compartir la teva ubicació GPS amb les coses que publiques a Facebook, t'exposes a deixar conèixer a tothom per quins llocs et mous i quines són les teves rutines.

 

Amics que no són amics: És millor no tenir amistats, que no ho són realment, al Facebook. Poden ser contactes que t'espiïn i que s'aprofitin de la informació que comparteixes.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris