rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les xarxes jutgen una mare per una imatge fora de context

Una foto d'un bebè estirat a terra i la mare, aparentment, jugant amb el mòbil, ha provocat polèmica a internet

L'usuari de Twitter LatinaGawd va compartir una imatge el passat 9 d'agost que va provocar polèmica, es tractava d'una foto en què es veu un nadó estirat a terra en un aeroport, amb la mare asseguda en una cadira mirant el mòbil i una altra dona observant l'escena amb expressió de disgust, imatge que anava acompanyada de la frase «Qui deixa un nadó a terra? Nen, estic PLORANT. Fins i tot la gent blanca està disgustada amb la gent blanca». Aquest post va despertar nombroses reaccions, el van compartir més de 2.000 vegades i va acumular tota mena de comentaris contra l'actitud de la mare. Però uns quants dies més tard, un diari d'Atlanta va treure un reportatge en què la mare, Molly Lensing, va aclarir què havia passat.

 

La dona va explicar que es trobava viatjant sola amb la seva filla de dos mesos i que el dilluns, 8 d'agost, el dia abans que la foto fos captada, havia d'agafar un vol que va ser cancel·lat, però va aconseguir plaça en un altre vol pel dia 9, un vol que es va endarrerir més de sis hores i que va fer que perdés el vol d'enllaç per tornar a casa. Durant la llarga espera a l'aeroport, i d'haver dormit allà amb la nena perquè la companyia no li va poder facilitar un hotel, intentava comunicar-se amb la seva família per alertar del retard, que encara va ser més perquè un cop va arribar al segon aeroport, no va trobar plaça per volar cap a Atlanta fins passades les dotze de la nit de l'endemà.

 

Sola i cansada, va decidir deixar un moment la nena a terra, per poder parlar amb la família, i aquest va ser l'instant en què LatinaGawd va fer la foto. L'empresa Delta Airlines, amb la qual volaven Molly i la petita, va admetre la responsabilitat dels fets i va declarar que a causa d'un error informàtic, milers de passatgers van haver de passar hores esperant a l'aeroport.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris