rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'esgarrifosa selfie que es va fer una família en un cinema

Emma es va fer una foto amb els seus fills i en arribar a casa va descobrir que no estaven sols a la imatge
Imatge de la família amb el fantasma darrere. | Cedida.
 

Una imatge familiar d'una mare amb els seus tres fills petits en un cinema buit no hauria de tenir res terrorífic, sinó que seria un bon record. Això va ser el que va pensar Emma Johnson de 35 anys de Liverpool quan va ser al cinema en New Brighon amb George de sis anys, Ava de vuit i la primera vegada al cinema de la petita de la casa, Harper, de només set mesos.

 

Per aquest motiu, segons The Sun, Emma va voler immortalitzar el moment quan va ser amb els seus petits a veure Buscant a Dory i casualment la sala estava aparentment buida. Sorprenentment en arribar a casa i revisar la selfie que s'havia fet en la sessió de les 12.30 hores del migdia es van quedar perplexos. Darrere seu es pot veure una imatge espectral que demostrava que no estaven sols.

 

Emma afirmo que «Vaig voler fer una selfie perquè era la primera vegada que Harper havia estat al cinema però sóc realment tímida i per tant em vaig assegurar que el cinema era buit. Quan vam arribar a casa i vam comprovar la foto vam poder distingir a una nena i un canesú al costat d'ella. No vaig creure fins que fos possible que hi hagués un fantasma amb un peluix».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris