rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

L'«excusa» del guàrdia civil que va tirotejar un conductor

S'enorgulleix del que va fer per «haver matat un gihadista»

El Guàrdia Civil Angel Luis Viana va ser el responsable del tiroteig a un conductor marroquí el passat dilluns prop de Madrid. L'agent, que estava de baixa, va disparar la víctima a les cames i va acabar matant-lo d'un tret al cap. Després del crim i lluny del penediment, l'agent ha declarat que l'haurien de condecorar «per haver matat un gihadista», una greu acusació cap a la víctima de la qual la policia no té cap mena de constància.

 

La víctima mortal era Younes Slimani i, segons ha trascendit, anava a València a comprar mel per després vendre'n. Estava casat, tenia dos fills i ara diversos germans han arribat des de França per fer-se càrrec i acompanyar la família que deixa. 

 

L'agent Viana feia 10 dies que estava de baixa. Segons els companys, durant 10 anys al cos tan sols havia tingut 4 baixes i sempre per qüestions físiques. En aquest cas, però, semblava «més alterat de l'habitual», segons han explicat alguns companys, després d'haver trencat una relació sentimental i haver marxat a viure a casa del seu germà, també guàrdia civil, ja mort.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris