L'heroica acció d'una gata per salvar els seus cinc cadells d'un incendi

La gata va patir greus ferides i va salvar quatre dels cinc gatets

Imatge de la gata al veterinari. Foto: Cedida.

Que els gats tenen set vides està més que demostrat en aquesta història. La gata Scarlett ha demostrat que l'amor d'una mare pot amb tot i s'ha convertit en tota una heroïna en arriscar la seva vida per salvar els seus cinc gatets d'un incendi. L'animal, que vivia al carrer dins d'un garatge abandonat va veure com un dia la seva llar quedava en no res en originar-se un gran incendi al garatge, un refugi també per a drogodependents. Els cadells estaven al garatge i la Scarlett no s'ho van pensar ni dues vegades, va entrar rapidament entre el foc i va anar traient a fora, un per un amb la seva boca els cinc gatets.

Segons nolocreo, un dels bombers es va adonar de l'heroica acció de la gata, que estava a les últimes amb greus ferides, i va posar els cadells i la Scarlett en una capsa i els va portar al veterinari. La mare va estar atenta tota l'estona i tot i que no hi podia veure s'assegurava amb el tacte que els tenia amb ella.

Finalment la història va tenir un final quasi feliç i és que un dels gatets va morir al poc de ser salvat. Pel que fa a la resta, els veterinaris van treballar de valent per salvar la mare, ja que tenia ferides a la boca, nas, potes, greus cremades i fins i tot li van caure part de les orelles. La gata va passar una setmana a cures intensives i quan es va donar a conèixer la història va obtenir una gran resposta. El refugi on estava va rebre fins a 7.000 cartes per adoptar-los i tres mesos després, ja recuperats, els quatre gats van ser adoptats per a dues famílies. L'Scarlett va trobar una nova llar amb la Karen Wellen, que també havia patit un greu accident, i la cuida i medica cada dia per les seqüeles.

Imatge dels cadells que es van poder salvar. Foto: Cedida.


Comentaris

envia el comentari