L'heroica reacció d'una noia en adonar-se que viatjava a l'autobús amb una nena segrestada

Una jove explica la situació que va viure en un autobús públic, gràcies a la qual la nena va poder tornar amb els seus pares

Imatge de la noia que va actuar contra els segrestadors. Foto: Cedida.

 

 

Aquesta és la història que va compartir Maca Díaz a través del seu compte de Facebook. Una difícil situació que implica el segrest d'una menor. Tot va començar, quan la jove estava esperant l'autobús i, de sobte, va aparèixer al seu costat una parella amb una nena petita, d'aproximadament 4 o 5 anys plorant. Fins aquí una situació normal.

Quan van pujar al bus, Maca, es va asseure cap a la meitat del vehicle, a prop a ells, adonant-se que la petita seguia plorant, i tant l'home com la dona que anaven amb ella no feien res per tranquil·litzar-la i fins i tot li contestaven de forma violenta. A més, de sobte, va sentir que la nena deia «vull a la meva mare». En aquest moment, la jove es va dirigir al conductor de l'autobús, desesperadament, i li va explicar el que acabava d'escoltar, demanant-li que aturés el vehicle per poder trucar a la policia.

El conductor va entendre la situació, va aparcar a un costat i va tancar totes les portes. Maca va trucar a la policia, que va arribar fins al lloc en pocs minuts. En aquell moment, la parella es va adonar que alguna cosa anava malament i van començar a buscar maneres de baixar del vehicle.

En aquest moment Maca es va enfrontar amb la parella sospitosa i ells van dir que la nena «era la seva neboda», però quan li va preguntar a la nena plorant va respondre que no, tornant a repetir que volia a la seva mare. Un cop van arribar els agents, van detenir a la parella confirmant el segrest i van felicitar a Maca, que va seguir el seu recorregut, per la seva valentia.


Comentaris

envia el comentari