rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'home que va deixar la muller per la seva filla i li va "regalar" una néta

Us acostem la peculiar història d'aquesta parella

Els protagonistes de la història. Foto: cedida.

 

Hi ha històries que semblen impossibles. El diari The Mirror explica el cas d'una família "peculiar". La protagonista és la Julie King, de 47 anys, es va casar amb Vince Bienvenu. de 41. S'havien conegut poc temps abans mitjançant una amiga seva. La dona estava convençuda d'haver trobat l'amor definitiu, però poc temps després va adonar-se que era un home menyspreable. Us estareu preguntat per què.

Només feia tres mesos que estaven junts, però ell ja va començar a enganyar-la amb la seva filla de 25 anys, la Leanne Taylor. La jove estava destrossada emocionalment per haver perdut una filla petita (Mia) i va acceptar l ' "afecte" que l'home li va oferir. En declaracions al The Mirror, explicava: "Quan el meu fill va morir, jo estava molt tova. Ell va començar a fer-me abraçades ocasionals quan em veia malament. Abans que ens n'adonéssim, vam acabar al llit. No em culpo a mi mateixa i no em penedeixo de res. Si no hagués estat amb Vince, no hauria tingut un altre fill".

Sí, la filla es va quedar embarassada del Vince, que oficialment era la parella de la seva mare. Abans de l'embaràs, ella va descobrir la infidelitat i va veure amb quina classe d'home s'havia casat. De fet, una amiga ja li havia comentat a la Julie que no li agradava com en Vince tractava a la Leanne. Segons ella, sempre estava tocant-li el genoll quan estaven junts.

"Simplement no podia creure que m'havien traït d'una manera tan horrible. El meu cor es va trencar. En Vince va intentar abraçar-me, em va dir que ho sentia i que havia estat feble. Després d'uns dies, vaig deixar que tornés. No volia sentir que el meu matrimoni havia fallat al cap de pocs mesos. Per descomptat que les coses van ser tenses amb la Leanne. En Vince i jo vam anar a teràpia de parella. Finalment ens vam separar ", explica.

Després d'uns dies que Vince es mudés, la Leane va descobrir que estava embarassada."No va ser planejat, però estàvem en èxtasi. Òbviament em va preocupar com dir-ho a la meva mare".  La Julie no s'ho podia creure: "Va ser massa. Em vaig quedar en xoc durant uns mesos, però a mesura que va passar el temps, em vaig adonar de les ganes que tenia de conèixer la meva néta. Estava preparada per construir ponts amb la Leanne, però els vaig dir a les meves amigues que ella havia de donar el primer pas".

Avui dia, la Julie continua esperant que en Vince signi el divorci. Segons assegura el diari anglès, la seva filla Leane i en Vince se segueixen veient i mantenint relacions. Tot plegat, "peculiar".

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris