rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Li diagnostiquen càncer i viatja a les 7 meravelles del món en 13 dies

Una història que s'ha convertit viral a la xarxa

La noia al Taj Mahal. Foto: cedida.

 

Dotze països, 15 vols, 45.401 quilòmetres recorreguts, 5 nits d'hotel, 1 trípode confiscat, 7 meravelles i 13 dies és el balanç del viatge que Megan Sullivan, una jove de 31 anys, va decidir fer després de ser diagnosticada amb càncer de pell. En un sol mes, les tragèdies se li van acumular a aquesta jove: va caure per un precipici a Yosemite, va ser atropellada per un cotxe mentre conduïa la seva moto i diagnosticada amb càncer de pell en una revisió mèdica rutinària.

Dues setmanes més tard es va embarcar en un viatge que feia tres anys desitjant fer i ho va fer en companyia de el seu futur espòs, llavors un complet desconegut que havia conegut feia dues setmanes. En lloc de tancar-se en una bombolla i lamentar-se de les seves desgràcies, Megan es va adonar que havia sobreviscut a tot allò. La seva visió de la vida havia canviat i el seu lema: viure més l'avui.

 

 

La protagonista, a Roma. Foto: cedida,

 


Així va ser com Chris McNamara, de 36 anys, i Megan van iniciar la seva precipitada travessia pel món a finals de desembre del 2014. Amb només 10 dies de planificació, el seu viatge es va convertir en un repte que van haver de superar dia a dia doncs hi va haver moments en què van veure complicat seguir la planificació de vols, el que hagués suposat una cadena de retards que els hagués impedit veure les 7 meravelles del món en el temps estimat. No obstant això, ho van fer i no només van aconseguir veure els llocs marcats, el seu viatge documentat en vídeo i pujat a YouTube va ser viral en el seu moment i ha tornat a ressuscitar aquesta història de superació i de canvi d'actitud cap a la vida en forma de valuosa lliçó.

 

 

La noia a la Xina. Foto: cedida.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris